المقادير
نصف كيلو لحم مفروم
2 بصل مفروم
كزبرا مفرومه
1 جزر مبشور
1 حبة كبيره فليفله مقطعه
1 قرن فلفل حار
صوص بشاميل
جبنه موازريلا
لكرات البطاطس تعجن مع بعض
رشة ملح
رشة فلفل اسود
نص كوب جبنه موازريلا
3 بطاطس مهروس
بهارات مشكله:
كزبرا
فلفل احمر و فلفل مشكل
كركم
2 ملعقة صلصه طماطم
مكعب ماجي
طريقة التحضير
على النار نشوح البصل لين يذبل نحط عليه اللحمه
المفرومه والجزر ونقلبها ونغطيها لين ينشف الماء حقها.. نحط عليها مكعب ماجي
والبهارات
نقلبها على النار و نحط عليها قرن الفلفل المقطع و
الفليفله و ٢ ملعقة صلصه طماطم ونغطيها شوي ، ونطفي النار ونحط عليها الكزبرا
في صينيه الفرن نحط الحشو و نكور البطاطس ونصفه
بالصينيه
نحط عليه صوص البشاميل مخلوط بجبنه الموازريلا
وندخله الفرن يتحمر من فوق
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق